PDA

View Full Version : GTS + GTC Racers - Ted Powell Schedule


terrydale
08-15-2016, 06:39 PM
TO: GT SPRINT + GT CHALLENGE RACERS!!

WE'RE LISTENING TO YOU!!! :)

CHECK OUT THE SUNDAY SCHEDULE WITH INCREASED TIME BETWEEN THE GT SPRINT AND GT CHALLENGE RACES TO MAKE IT EVEN EASIER FOR RACERS TO SHARE THE SAME CAR!!!


SATURDAY

8:30-9:00 Practice/Qualifying - GT Sprints - 30 min
9:10-9:35 Practice/Qualifying - Radical - 25 min
9:45-10:00 Practice - F1600 – 15 minutes
10:10-10:40 Practice/Qualifying - Formula Libre - 30 min
10:50-11:20 Practice/Qualifying - V/H – 30 minutes
11:30-12:00 Practice/Qualifying - G70/G90 - 30 min

12:00-1:05 LUNCH – Promoter Activities

1:05-1:25 Qualifying - F1600 – 20 min
1:35-1:57 Race #1 - GT Sprints - 22 min
2:10-2:40 Race #1 – Radical Canada Cup - 30 min
3:05-3:29 Race #1 – Formula Libre – 24 min
3:45-4:10 Race #1 - V/H - 25 min
4:25-4:47 Race #1 - F1600 - 22 min
5:05-5:30 Race #1 - G70/G90 - 25 min


SUNDAY

9:00-9:40 Practice/Qualifying - GT Challenge - 40 minutes
9:45–10:00 Qualifying – Grid for Radical Race #2 – 15 minutes
10:10-10:32 Race #2 – F1600 – 22 minutes
10:40-11:04 Race #2 – GT Sprints – 24 minutes
11:15-11:38 Race #2 – V/H – 23 minutes
11:45-12:08 Race #2 – Formula Libre – 23 minutes
12:15-12:38 Race #2 – G70/G90 – 23 minutes

12:38-1:15 LUNCH

1:15-2:15 Race #1 – GT Challenge – 60 minutes
2:25-2:47 Race #3 – F1600 – 22 minutes
2:55-3:25 Race #2 – Radical – 30 minutes
3:35-3:59 Race #3 – GT Sprints – 24 minutes
4:10-4:32 Race #3 - V/H – 22 minutes
4:40-5:03 Race #3 – Formula Libre – 23 minutes
5:10-5:32 Race #3 – G70/G90 – 22 minutes