

Test Day Registration: 7:00-9:00AM, Second Floor, Building #5

FRIDAY

8:30am	DRIVERS' MEETING – BOTTOM OF STAIRS TO RACE CONTROL	
9:00-9:20	CASC-OR Closed Wheel	20 min
9:25-9:45	Super Production Challenge	20 min
9:50-10:10	Open Wheel – FPC, Sports Racers including Radicals	20 min
10:15-10:35	Open Wheel – F1600, Formula Classic, F1200	20 min
10:40-11:00	CASC-OR Closed Wheel	20 min
11:05-11:25	Super Production Challenge	20 min
11:30-11:50	Open Wheel – FPC, Sports Racers including Radicals	20 min
12:00-12:20	Open Wheel – F1600, Formula Classic, F1200	20 min
12:20 - 13:20	LUNCH – 60 Minutes	
13:20-13:40	CASC-OR Closed Wheel	20 min
13:45-14:05	Super Production Challenge	20 min
14:10-14:30	Open Wheel – FPC, Sports Racers including Radicals	20 min
14:35-14:55	Open Wheel – F1600, Formula Classic, F1200	20 min
15:00-15:20	CASC-OR Closed Wheel	20 min
15:25-15:45	Super Production Challenge	20 min
15:50-16:10	Open Wheel – FPC, Sports Racers including Radicals	20 min
16:15-16:35	Open Wheel – F1600, Formula Classic, F1200	20 min
16:40-17:00	CASC-OR Closed Wheel	20 min
17:05-17:25	Super Production Challenge	20 min
17:30-17:50	Open Wheel – FPC, Sports Racers including Radicals	20 min
17:55-18:15	Open Wheel – F1600, Formula Classic, F1200	20 min
18:20-18:40	Super Production Challenge – Official Practice	30 min

18:45 END OF DAY

Race Weekend Registration: Fri 1:00-4:00PM, Second Floor, Building #5 CASC-OR Scrutineering Hours: TBC



CALABOGIE SUMMER CLASSIC WEEKEND - AUGUST 23-24, 2025

<u>SATURDAY</u>			
7:00-9:00AM		Race Weekend Registration, Second Floor, Building #5	
8:00		CASC-OR Scrutineering Opens	
8:30		CASC-OR DRIVERS' MEETING – BOTTOM OF STAIRS TO RACE CONTROL	
9:00	P1	Practice – Miata Canada Cup	20 min
	P2	Practice – TOYO Tires Formula 1600	20 min
	P5	Practice – Vintage Historic MC/CL 3,4,5	20 min
	P3	Practice – Formula Prototype Challenge Canada	20 min
	P4	Practice – PIRELLI Tire Super & Grand Touring	20 min
	P6	Practice – Formula Classic / F1200 / Formula Libre	20 min
	Q2	Qualifying – Miata Canada Cup	15 min
	Q3	Qualifying – TOYO Tires Formula 1600	15 min
		LUNCH – estimated 12:05-13:00	
Est 13:00	Q1	Qualifying – Super Production Challenge	30 min
	Q6	Qualifying – Vintage Historic MC/CL 3,4,5	15 min
	Q4	Qualifying – Formula Prototype Challenge Canada	15 min
	Q5	Qualifying – PIRELLI Tire Super & Grand Touring	15 min
	Q7	Qualifying – Formula Classic / F1200 / Formula Libre	15 min
	R2	Race #1 – Miata Canada Cup	20 min
	R3	Race #1 – TOYO Tires Formula 1600	22 min
	R1	Race #1 – Super Production Challenge	30 min
	R5	Race #1 – Vintage Historic MC/CL 3,4,5	20 min
	R4	Race #1 – PIRELLI Tire Super & Grand Touring	20 min
	R6	Race #1 – Formula Classic / F1200 / Formula Libre	20 min
SUNDAY			
<u>SUNDAY</u> 8:00-9:00		Race Weekend Registration, Second Floor, Building #5	
8:00-9:00		CASC-OR Scrutineering Opens	
8.00		CASC-OK Schullneering Opens	
9:00	W1	Super Production Challenge - Warm Up	10 min
	W2	Closed Wheel Warm Up	10 min
	W3	Open Wheel Warm Up (inc. Sports Racers)	10 min
	R8	Race #2 – Miata Canada Cup	20 min
	R9	Race #2 – TOYO Tires Formula 1600	22 min
	R7	Race #2 – Super Production Challenge	30 min
	R12	Race #2 – Vintage Historic MC/CL 3,4,5	20 min
	R10	Race #1 – Formula Prototype Challenge Canada	30 min
	R11	Race #2 – PIRELLI Tire Super & Grand Touring	20 min
	R13	Race #2 – Formula Classic / F1200 / Formula Libre	20 min
		LUNCH – estimated 13:25-14:10	
Est 14:10	R15	Race #3 – Miata Canada Cup	20 min
	R16	Race #3 – TOYO Tires Formula 1600	22 min
	R14	Race #3 – Super Production Challenge	30 min
	R19	Race #3 – Vintage Historic MC/CL 3,4,5	20 min
	R17	Race #2 – Formula Prototype Challenge Canada	30 min
	R18	Race #3 – PIRELLI Tire Super & Grand Touring	20 min
	R20	Race #3 – Formula Classic / F1200 / Formula Libre	20 min

The race weekend is a followed-by schedule. Announcements will be made on PA and via text messages.